Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли интерес към Alfa Romeo 155 4x4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
    Може да си прав, колега, но като искаш кола без удар, с перфектен външен вид и пълна сервизна история, отиди и за тия 5500+още толкова за ремонт на Q4-ката си купи една нова Дачия и всичко ще е ок. Не съм адвокат на момичето, но все пак това е кола на 20++ години. Как би могла да е перфектна. Това за 1000-та CHF е несериозно, целия раздел изпада в транс при изписването на "155 Q4", като се появи една и почнахте да я оплювате. Значи или Q4-ката не е толкова ценна или парите са по-ценни за алфистите. Или искаме да й смъкнем цената, да й ударим една боя и да я пуснем след 6м за 10 к евро в Европа. Сори, ако само съм налял масло в огъня, но това ми е мнението.
    Ами не виждам кое му е несериозното, колата струваше точно толкова. Ако исках пластмасов съвременен боклук, нямаше да карам почти 20 годишна кола, в която са вложени доста повече средства от покупната цена на една нова дачия, така че нека да не си даваме акъл кой какво да кара. Никъде не виждам някой да напада колежка, просто изразявам мнение за колата. След като минах веднъж по този път, вече бих предпочел запазен екземпляр в оригинално състояние, вместо да хабиш нерви и време за реставриране на някой гроб. Най-малкото колата в оригинално състояние, след време ще има по-висока стойност. Въпрос на личен избор.
    Jet Black E46 M3
    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT

Comment

Ебати споровете за един 25 годишен туч 'да ме извинява автора на темата' но това е лично мнение...нито мотора е некъв супер мощен 'може да е бил за времето си' нито 4x4 е неква иновация....
      Alfa 155 1.9TD '97 EX
      Alfa 166 2.4 JTD EX
      Alfa 156 2.4 JTD

Comment

За мене през онези години,поне имаше 155-ци със истински АЛФА РОМЕО МОТОРИ,тоя е същия ,като на Дедра...

---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:22 ----------

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
        Вижте за колко пари можеш да си купиш такава кола и какво се продава на нашия пазар.

Тая кола е за хора, които знаят какво купуват, искат точно такава кола и имат пари.

В тоя форум едва ли има такива.

Познавам един и той изръси петцифрена сума в лева за да си вкара такава кола от Европа, ама и на него му е през шперца за тоя форум .

Ей, и това ми бил 155 раздела... легенди, а, у, ама кисело е гроздето...

Лично аз съжалявам, че в момента нямам 5500 лева за тая кола защото мисля, че си заслужава ако двигателя работи добре и няма шумове от задвижването (другото струва жълти стотинки).

П.П. Аз бих посъветвал колежката да боядисат колата, да постегнат окачването и да я пускат на 5000 евра в чужбина и хич да не се занимават с БГ алфаджии. За тая кола има пазар на запад!
        Ако мотора работел добре...окачването...ми ,ако има коризелиум-ръждавица-тва бяз значение ли е...на запад!

Comment

Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
          Mи то си е фиат,дедра,па и не виждам кое е ценното в тоя модел...

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:03 ----------

Нека я пуснат в Европа точно тази...нека си вземат големите евра.

---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

Ще кажеш,че мотора на модела е на Алфа ли?
          Колега, поправи ме ако греша, но е по-точно да се каже, че е Ланча Делта Интеграле, отколкото, че е Дедра. И извинявайте, но това е раздел 155. Тая 155-ца е топ модификацията на модела 155. И вие казвате, че не виждате нищо ценно. Значи в такъв случай не виждате нищо ценно и във вашите 155-ци. Ми тогава какво правите тука?

Comment

За нас алфата не е никакъв 25 годишен таралясник, извинявайте, ако не харчеше толкова никога не бихме я продали! Да, на снимките колата е преди мивка, защото бързах да я снимам! Попитах в този форум само и единствено , защото мъжа ми каза да я продам на човек, който ще се се грижи за нея с идеята какво притежава! Лека вечер на всички!

Comment

Каква масова паника настана, че някой евентуално ще вземе 5500 лв... Дано няма самоубийства или домашно насилие, ако настина се продаде за толкова колата.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

Дае , чета и се смея искрено

И аз съжалявам , че нямам 5500 да я взема.

И не знам кой и за какво спори .... специално , топ модификация , а .... у .... , ама аз имах 155 и ме е яд че я продадох. и съм си казал , че някой ден пак ще си взема , ей така да си я направя лаченка за мой кеф
                Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Темата тръгна в грешната посока и затова я заключвам! Предлагам на автора й да си пусне такава в раздел "Продава" и да пише на кирилица
                  Успех в продажбата!
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
                  X