Първоначално публикувано от Dimicha
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли интерес към Alfa Romeo 155 4x4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jet Black E46 M3
ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT
-
Ебати споровете за един 25 годишен туч 'да ме извинява автора на темата' но това е лично мнение...нито мотора е некъв супер мощен 'може да е бил за времето си' нито 4x4 е неква иновация....Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
За мене през онези години,поне имаше 155-ци със истински АЛФА РОМЕО МОТОРИ,тоя е същия ,като на Дедра...
---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:22 ----------
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеВижте за колко пари можеш да си купиш такава кола и какво се продава на нашия пазар.
Тая кола е за хора, които знаят какво купуват, искат точно такава кола и имат пари.
В тоя форум едва ли има такива.
Познавам един и той изръси петцифрена сума в лева за да си вкара такава кола от Европа, ама и на него му е през шперца за тоя форум.
Ей, и това ми бил 155 раздела... легенди, а, у, ама кисело е гроздето...
Лично аз съжалявам, че в момента нямам 5500 лева за тая кола защото мисля, че си заслужава ако двигателя работи добре и няма шумове от задвижването (другото струва жълти стотинки).
П.П. Аз бих посъветвал колежката да боядисат колата, да постегнат окачването и да я пускат на 5000 евра в чужбина и хич да не се занимават с БГ алфаджии. За тая кола има пазар на запад!
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщениеMи то си е фиат,дедра,па и не виждам кое е ценното в тоя модел...
---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:03 ----------
Нека я пуснат в Европа точно тази...нека си вземат големите евра.
---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 18:04 ----------
Ще кажеш,че мотора на модела е на Алфа ли?
Comment
-
За нас алфата не е никакъв 25 годишен таралясник, извинявайте, ако не харчеше толкова никога не бихме я продали! Да, на снимките колата е преди мивка, защото бързах да я снимам! Попитах в този форум само и единствено , защото мъжа ми каза да я продам на човек, който ще се се грижи за нея с идеята какво притежава! Лека вечер на всички!
Comment
-
Дае , чета и се смея искрено
И аз съжалявам , че нямам 5500 да я взема.
И не знам кой и за какво спори .... специално , топ модификация , а .... у .... , ама аз имах 155 и ме е яд че я продадох. и съм си казал , че някой ден пак ще си взема , ей така да си я направя лаченка за мой кефAlfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
Comment